Avís legal

Contacte 

Fundació Zoo del Pirineu
Ctra. L-401, km 35,6
25283 Espanya – Odèn

Telèfon: +34 610 75 02 24
Email: zoopirineu@gmail.com

Persona responsable: Stanislava Kuspertova

Número d’Identificació Fiscal

G25844416 (NIF Intracomunitari: ES G25844416)

Registre de parc zoològic

Certificat d’inscripció al registre de nuclis zoològics L-2500172. Institució del registre: Generalitat de Catalunya, Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Serveis Territorials de Lleida, Espanya

Autoritat supervisora

Generalitat de Catalunya, Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Carrer de Provença, 204-208, 08036 Barcelona, Espanya

Informació sobre l’assegurança de responsabilitat professional

Nom i domicili social de l’assegurador: Seguros Catalana Occidente S.A. de Seguros y Reaseguros, NIF: A-28119220, amb domicili social al Paseo de la Castellana nº4, 28046 (Madrid) e inscrita al Registro de Entidades Aseguradoras de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones amb la clau C-0468.

Validesa de l’assegurança: Espanya

Resolució de litigis en línia

La Comissió Europea ofereix una plataforma de resolució de disputes en línia (plataforma RLL): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

La nostra adreça de correu electrònic es troba a la part superior de l’Avís Legal.

Responsabilitat pel contingut

Com a proveïdor de serveis, som responsables del contingut de les nostres pàgines, segons les lleis generals. Tanmateix, com a proveïdor de serveis, ni estem obligats a supervisar cap informació transmesa o emmagatzemada pels tercers, ni a investigar circumstàncies que indiquin una activitat il·lícita.

Les obligacions de suprimir o bloquejar l’ús d’informació en virtut de la legislació general no es veuran afectats.

El fet de cometre una determinada infracció només és possible a partir que se n’és conscient de que certa infracció de llei és possible. Una vegada ens n’assabentem de les infraccions, eliminarem aquest contingut immediatament.

Per a més informació visita la nostre pàgina: Zoo del Pirineu

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.   
Privacidad