Devolució
Reembossament
Canvi de dia

Guia completa sobre com demanar una devolució de diners o un canvi de dia per la teva visita al Zoo del Pirineu.
Info devolucio diners

Contacte

+34 610 75 02 24
Fundació Zoo del Pirineu
Ctra. L-401, km 35,6
25283 Odèn
Espanya

Causes meteorològiques

Reembossament o canvi de data per causes meteorològiques

Pluja

El Zoo del Pirineu està obert tots els dies de l’any.

Malgrat això, hi ha moltes activitats que es fan a l’exterior i en veuen condicionades pel clima. Els responsables del Zoo del Pirineu vetllen per la seguretat dels visitants i la dels animals que habiten al parc. Per aquesta raó a vegades no es poden desenvolupar les activitats com està previst.

En cas de pluja lleugera i curta podem fer totes les activitats previstes.

Però si plou fort i durant molt de temps als ocells se’ls mullen les plomes i no poden volar. A més va en contra de la seva naturalesa volar mentre plou molt.

Previsió de pluja

Vent fort

El vent és un problema molt seriós al nostre parc. Hi ha activitats que no es poden fer si bufa un fort vent. Estar a l’exterior exposat a fortes ratxes de vent podria ser fins i tot perillós pels nostres visitants, ja que poden volar pedres de la mida d’una moneda de 2€. Sense exagerar.

Si hi ha previsió de vent fort no recomanem visitar el Zoo del Pirineu.

Neu

Previsió de nevada

En cas de previsió de nevada fresca recomanem no visitar el Zoo del Pirineu per raons de seguretat vial. La carretera és perillosa amb neu, ja que a vegades passen hores sense que passi la màquina llevaneu.

Neu “vella”

En cas de neu ja caiguda i després de que les carreteres hagin estat netejades, podeu visitar el parc i participar en totes les activitats previstes.

Com gestionar la devolució de diners o el canvi de dia per raons meteorològiques.

Previsió de temps al Zoo del Pirineu dels propers 7 dies

Has comprat entrades en línia amb antelació i la previsió de temps no pinta bé?

Si veiem que pel dia de la teva visita hi ha una previsió meteorològica que no permetrà dur a terme totes les activitats que vas escollir, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o pel telèfon que vas anotar a la reserva.

A més, si tens dubtes sobre el temps que farà al Zoo del Pirineu pel dia que ens vulguis visitar, ens pots trucar, enviar-nos un correu electrònic o un WhatsApp.

Si no pots venir degut a mal temps et reembossarem l’import sencer de les entrades mitjançant una transferència bancària.

Si estàs al parc i no es pot fer alguna de les activitats escollides a causa de mal temps tens diverses possibilitats:

1. Val gratuït

Et donarem un val gratuït per poder venir qualsevol altre dia per gaudir de l’experiència que t’has perdut.

Aquest val té una validesa de 12 mesos des del dia de l’emissió i inclou l’entrada al parc i totes les activitats que hagis pagat i que no hagis pogut fer al final.

Això vol dir que si, per exemple, assisteixes a l’exhibició de vol d’aus rapinyaires i 10 minuts abans d’acabar comença a ploure en ruixats, podràs venir gratuïtament un altre dia. Fins i tot l’any següent, però sempre que vinguis abans que caduqui el val, i podràs tornar a gaudir daquesta activitat.

A causa de a l’aforament limitat en les activitats cal que confirmes amb antelació la disponibilitat. Ens farem càrrec de reservar les teves places i t’enviarem la confirmació de la reserva.

2. Reembossament dels diners

Si no pots venir a visitar-nos cap altre dia et retornarem la diferència del preu de les activitats que no hagis pogut fer en efectiu a la taquilla del parc.

Com funciona?
Per exemple: si has comprat les entrades en línia, 1 Visita guiada + 1 Toca toca + 1 Exhibició de vol pel preu total de 7+ 7 + 7 = 21€
Assisteixes al Toca toca i a la Visita guiada, però no pots acabar de veure l’Exhibició de vol. En aquest cas a la taquilla et tornarem 7€, el preu que has pagat per l’exhibició de vol.

Causes personals

Reembossament i canvi de data per causes personals dels visitants

Avís amb 48 hores d’antel·lació

Si ens avises amb un mínim de 48 hores d’antelació abans que comenci l’activitat pots demanar el reembossament de l’entrada. Es farà via transferència bancària.

Des del Zoo del Pirineu no gestionem canvis de dia o d’horari.
Pots cancel·lar la teva reserva, et retornem els diners i podràs fer una nova reserva.

Avís entre 24 i 48 hores d’antelació

Si ens avises amb antelació entre 24 i 48 hores abans de l’activitat pots demanar una devolució dels diners. En aquest cas et retornarem un 50% del preu de l’entrada.

Aquesta mesura és deguda al fet que no tindrem prou temps per poder oferir les entrades a altres clients i conseqüentment perdem els ingressos que tan urgentment necessitem per poder cuidar dels animals desafortunats del nostre parc.

Avís amb menys de 24 hores

Desgraciadament, no tindràs dret al reembossament ni al canvi de data o hora de la teva visita.

Excepció

Mal temps 

Malaltia

COVID-19 (malaltia o confinament)

Restriccions legals

En aquest cas no cal complir amb l’avís previ d’un mínim de 48h d’antelació per demanar la devolució de l’import sencer de les entrades.

Si us plau, siguis honest. Si cancel·les a últim moment no tindrem suficient temps per a oferir les entrades a altres clients. Com a conseqüència perdrem els ingressos que tan urgentment necessitem per poder cuidar dels animals. Són víctimes de l’acció humana i necessitem els ingresos per poder proporcionar-los medicaments i aliments.

Com gestionar la devolució dels diners o el canvi de dia per raons personals dels visitants.

Ens has d’avisar per correu electrònic o per WhatsApp. No s’accepten cancel·lacions per telèfon.

Segons el temps d’antelació de l’avís tens dret a la devolució del 100% o del 50% del preu total de les entrades.

1. He comprat entrades en línia

Et reembossarem els diners per transferència bancària. Les dades que necessitem són les següents:

  • IBAN
  • Titular del compte
  • Confirmació de compra

En un màxim de 24h rebràs el justificant de la transferència d’abonament.

2. He rebut un val regal

El reembossament es farà només a la persona que hagi realitzat el pagament. La devolució de diners es fa igualment mitjançant una transferència bancària.

Forces majors

Devolució de diners o canvi de data per forces majors

En cas que el Zoo del Pirineu no pugui dur a terme les activitats planificades a causa de forces majors, tens dret a demanar la devolució del valor íntegre de les entrades que hagis adquirit.

No cal que ens avisis prèviament, sinó que tindràs fins a 10 dies després de la teva visita planificada per posar-te en contacte amb nosaltres. Una vegada passat el termini de 10 dies des de la data prevista de la teva activitat vencen els privilegis i, si no t’has posat en contacte amb nosaltres, perdràs el dret de demanar el reembossament.

Reembossament

Pots sol·licitar la devolució íntegra del preu de les entrades adquirides. T’ingressarem els diners al compte que ens indiquis. Si tens un val regal ha de demanar la devolució de diners la persona que va fer el pagament del val. Per més informació sobre els Vals regal segueix aquest enllaç:

Regalar experiències
0%
DESCOMPTE

Places limitades. Assegura la teva assistència ara mateix. 

Fins a un 25% de descompte si compres l’entrada en línia. 

COMPRA ENTRADES EN LÍNIA