1. Informació general sobre la política i condicions de les donacions

En compliment de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico, s’informa a l’usuari que el titular de la pàgina web http://zoodelpirineu.com/ és de la propietat de la Fundació Zoo del Pirineu i les seves dades d’identificació són les següents:

Identitat: Fundació Zoo del Pirineu

CIF: G25844416

Domicili social: Ctra. L-401, km 35,6

Codi Postal: 25283

Localitat: Odèn

Província: Lleida

País: España

Correu electrònic: zoopirineu@gmail.com

Dades del registre: La Fundació Zoo del Pirineu està inscrita en el Registre de Fundacions del Departament de Justícia, Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, Nº 3119.

2. Objectiu de les donacions

La Fundació Zoo del Pirineu ofereix, a través d’aquesta pàgina web, la possibilitat de realitzar donacions des de l’apartat “Ajudar”. Les donacions podran ser puntuals o periòdiques (anuals o mensuals) i es destinaran a:

 • Alimentació i cura dels animals que habiten al nostre refugi.
 • Rescat i atenció veterinària pels animals que ho necessitin
 • Alliberament dels animals salvatges rescatats i/o criats al refugi.
 • Projectes de protecció del medi ambient.
 • Educació ambiental orientada als centres educatius.
 • Manteniment, adaptació i ampliació de les instal·lacions del refugi.

3. Donació mínima i documentació exigible

S’estableix una donació mínima d’1€.

Conforme la legislació vigent en matèria de blanqueig de capitals, les donacions de quantitats a partir de 100 euros impliquen l’obligació de que el donant ens remeti:

Persona física:

 • Nom i cognoms:
 • DNI o NIE:
 • Direcció:
 • Correu electrònic:

Empresa:

 • Nom complert de l’entitat:
 • NIF:
 • Direcció fiscal:
 • Correu electrònic:

4. Donacions internacionals

La nostra plataforma virtual ens permet acceptar donacions provinents de tot el món.

5. Tipus de donacions

 • Les donacions poden ser periòdiques (anual, mensual) o poden ser donacions puntuals.
 • La Fundació no accepta cancel·lacions ni devolucions de donacions puntuals.
 • Pel que fa a les donacions periòdiques, si s’acceptarà la seva cancel·lació, sempre i quant es comuniqui amb una antelació de 15 dies.

Cancel·lació d’una donació periòdica

 • Si desitja cancel·lar una donació periòdica, hauràs de comunicar-te amb nosaltres, indicant a l’assumpte “Cancelació de donació periòdica” per:

6. Formes de fer la donació

L’usuari podrà realitzar donacions a la Fundació del Zoo del Pirineu mitjançant diferents formes de pago:

Targeta de crèdit

Des de la nostra pàgina web “donacions”

Et seran sol·licitades les dades de la teva targeta de crèdit o dèbit a la passarel·la de pagaments del Banc Sabadell que garanteix la integritat i la confidencialitat de la informació facilitada.

Bizum

En el cas de realitzar el pagament amb Bizum, es realitzarà via “Smart Phone & Sell” del Banc Sabadell al número de telèfon especificat a la Web utilitzant la teva plataforma habitual.

Transferència bancaria

Pots fer la teva donació via transferència bancaria al compte de la Fundació Zoo del Pirineu .Et facilitarem el número de compte una vegada disposem de les teves dades tal i com s’indica per llei.

Domiciliació bancaria

Per donacions periòdiques, es remetrà el corresponent formulari de càrrecs SEPA normalitzat perquè puguem girar al teu compte l’import que ens indiquis amb la periodicitat que hagis escollit.

7. Resposta després de la donació

Una vegada processada la teva donació, rebràs un email indicant que la Fundació Zoo del Pirineu ha rebut la teva donació.

Si has omplert les dades de donant, el dia 31 de gener de l’any següent rebràs un certificat de la donació a la direcció d’email facilitada en el formulari.

Et recordem que totes les donacions fetes a la Fundació Zoo del Pirineu per un donant resident fiscal a Espanya gaudiran d’una desgravació fiscal:

 • al IRPF (si el donant és persona física)
 • al IS (si el donant és persona jurídica).

En el cas de donacions al exterior, el tractament fiscal queda relegat a les lleis de cada país.

8. Tractament de les dades

Al utilitzar el lloc web de la Fundació per enviar un donatiu, confirmes que has llegit i acceptat tant la present política de donacions com la política de privacitat.

La Fundació Zoo del Pirineu informa de que les teves dades personals i actualitzacions que realitzis seran tractats per la entitat, en conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de les dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i subsidiàriament en lo no regulat, el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal.

Per això, donem a conèixer els següents punts:

La finalitat de la recollida i tractament d’aquestes dades és la tramitació de la donació, així com facilitar el corresponent certificat fiscal.

La legitimació del tractament està basada en el consentiment dels interessats.

Respecte als criteris de conservació de les dades, no es conservaran per més temps del necessari pel fi pel que han sigut recaptades, excepte que existeixi una obligació legal.

En quant a la comunicació de les dades, les mateixes no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal.

Informem que com interessat té el dret a: retirar el consentiment en qualsevol moment, exercir el dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Per fer-ho haureu d’enviar un escrit a Fundació Zoo del Pirineu, Ctra. L-401, km 35,6, 25283 Odèn (Lleida) Espanya o per correu electrònic  a zoopirineu@gmail.com. Així mateix, teniu dret a presentar una reclamació a la Agencia Española de Protección de Datos en cas d’incompliment per part de l’entitat.

9. Altres consultes

Per qualsevol pregunta addicional sobre la política i condicions de les donacions i la nostra política de privacitat, si us plau contacta’ns.

Per consultar la nostra política de privacitat en més detall pots accedir al següent enllaç: Política de privacitat.

10. Llei i jurisdicció

Ambdues parts es regeixen per les lleis de l’Estat Espanyol i es sometent a la jurisdicció dels jutjats i tribunals competents de la ciutat de Solsona.

En el cas de que alguna clàusula de la present política de donacions es declari nul·la, les demés clàusules seguiran vigents i conseqüentment s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat de les clàusules.