Política de Donacions

La Fundació Zoo del Pirineu et recomana llegir la nostra política de donacions abans de fer una donació. És important per evitar confusions i desacords posteriors.

1. Informació general de les donacions

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, s’informa a l’Usuari que el titular de la pàgina web https://www.zoodelpirineu.com/ és la Fundació Zoo del Pirineu i les nostres dades d’identificació són les següents:

Identitat: Fundació Zoo del Pirineu
CIF: ESG25844416
Domicili social: Ctra. L-401, km 35,6
Codi Postal: 25283
Localitat: Odèn
Província: Lleida
País: España

Correu electrònic: zoopirineu@gmail.com

Dades del registre: Inscrita al «Registre de Fundacions del Departament de Justícia, Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques», Nº 3119.

2. Objecte de les donacions

La Fundació Zoo del Pirineu ofereix, a través d’aquesta pàgina web, la possibilitat de fer donacions des de l’apartat «Ajuda’ns» i «Donacions». Les donacions podran ser puntuals o periòdiques (anuals o mensuals) i es destinaran a:

 • Alimentació i cura dels animals que habiten al nostre refugi.
 • Rescat i atenció veterinària pels animals que ho necessitin.
 • Alliberament d’animals salvatges rescatats i/o criats al refugi.
 • Projectes de conservació del medi ambient.
 • Educació ambiental orientada als centres educatius.
 • Manteniment, adaptació i ampliació de les instal·lacions del refugi.

3. Donació mínima i documentació exigible

S’estableix una donació mínima de 1€.

D’acord amb la legislació vigent en matèria de blanqueig de capitals, les donacions de quantitats a partir de 100€ impliquen l’obligació que el donant ens remeti:

Persona física:

 • Nom i cognoms.
 • DNI o NIE.
 • Direcció de residència.
 • Correu electrònic.

Empreses:

 • Nom complet de l’entitat.
 • CIF.
 • Direcció fiscal.
 • Correu electrònic.

4. Donacions internacionals

La nostra plataforma virtual ens permet acceptar donacions provinents de tot el món.

5. Tipus de donacions

Les donacions poden ser periòdiques (anuals, mensuals) o puntuals.

6. Cancel·lació de les donacions

 • La Fundació no accepta cancel·lacions ni devolucions de donacions puntuals.
 • No es pot fer la devolució d’una donació una vegada procedit el pagament.
 • Quant a les donacions periòdiques, sí que se n’acceptarà la cancel·lació, sempre que es comuniqui amb una antelació de 15 dies.

Forma de cancel·lació

Si vols cancel·lar una donació periòdica, t’has de comunicar amb nosaltres, indicant a l’assumpte «Cancel·lació de donació periòdica» mitjançant:

 • WhatsApp al telèfon 610 75 02 24.
 • Per correu electrònic a zoopirineu@gmail.com

7. Formes de fer la donació

L’usuari podrà fer donacions a la Fundació Zoo del Pirineu mitjançant diferents formes de pagament:

Targeta de crèdit

Des de la nostra pàgina web «Donacions»

Et seran sol·licitades les dades de la targeta de crèdit o dèbit amb un sistema de màxima seguretat que garanteix la integritat i la confidencialitat de la informació facilitada.

Bizum

En el cas de realitzar el pagament per Bizum, es realitzarà el pagament via «Smart Phone & Sell» del Banc Sabadell al número de telèfon especificat a la Web utilitzant la teva plataforma habitual.

Transferència bancària

Pots fer el teu donatiu via transferència bancària al compte de la Fundació Zoo del Pirineu.

Compte bancari per a donacions per transferència: ES05 0081 0214 8000 0144 2855

La Fundació Zoo del Pirineu es reserva el dret d’acceptar o rebutjar una donació. La Fundació no acceptarà donacions que provinguin de fonts il·legals, associacions o organitzacions delictives o que condicionin la mateixa Fundació o els seus projectes.

Domiciliació bancària

En aquest cas ens hauràs de facilitar el teu IBAN al correu de zoopirineu@gmail.com, amb la quantitat exacta a donar, a més d’incloure si és una donació puntual o periòdica. L’IBAN sol figurar a la teva cartilla d’estalvis o a l’àrea privada del teu servei de banca en línia.

Nosaltres donarem ordre a la nostra entitat bancària la qual et carregarà el rebut al teu compte amb el valor i la periodicitat que ens indiquis a través del formulari de donació/alta de soci de la pàgina web.

Per a donacions periòdiques, es remetrà el corresponent formulari de «Adeudos SEPA» normalitzat perquè puguem girar al teu compte els imports que ens indiquis amb la periodicitat que hagis triat.

8. Resposta després d’efectuar el donatiu

Un cop processada la teva donació, seràs redirigit/da a la pàgina de confirmació de la donació.

Certificat de donació

Si has emplenat les dades de donant i has confirmat que vols rebre el Certificat de donació rebràs un certificat de la donació a l’adreça de correu electrònic facilitada al formulari.

Et recordem que totes les donacions fetes a la Fundació Zoo del Pirineu per un donant resident fiscal a Espanya gaudeixen d’una desgravació fiscal:

 • A l’IRPF (si el donant és persona física)
 • A l’IS (si el donant és persona jurídica)

En cas de donacions de l’estranger, el tractament fiscal queda relegat a les lleis de cada país.

9. Tractament de dades

En utilitzar el lloc web de la Fundació per enviar un donatiu confirmes que has llegit i acceptat tant aquesta política de donacions com la nostra Política de privadesa.

La Fundació Zoo del Pirineu t’informa que les teves dades personals i les actualitzacions que facis seran tractades per l’entitat, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i subsidiàriament en allò no regulat, el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per això, posa en el teu coneixement els punts següents:

La fi de la recollida i el tractament d’aquestes dades és la tramitació de la donació, així com facilitar el corresponent certificat fiscal.

La legitimació del tractament es basa en el consentiment dels interessats.

Pel que fa als criteris de conservació de les dades, no es conservaran per més temps del necessari per als fins per als quals han estat demanats, excepte que hi hagi una obligació legal.

Quant a la comunicació de les dades, aquestes no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal.

T’informem que com a interessat tens dret a: retirar el consentiment en qualsevol moment, a exercir el dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i la limitació o oposició al tractament. Per això, envia’ns un escrit a Fundació Zoo del Pirineu, Ctra. L-401, km 35,6, 25283 Odèn (Lleida) Espanya o per correu electrònic a zoopirineu@gmail.com. Així mateix, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’entitat.

10. Altres consultes sobre la política de donacions

Per a qualsevol pregunta addicional sobre les nostres Polítiques de Donacions i Privadesa, si us plau contacta’ns. Si vols consultar la nostra política de privadesa en més detall pots accedir mitjançant el següent enllaç.

11. Llei i jurisdicció de la política de donacions

Les dues parts es regeixen per les lleis de l’Estat espanyol i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i els Tribunals competents de la ciutat de Solsona.

En cas que alguna de les clàusules de la present Política de Donacions es declari nul·la, les altres clàusules seguiran vigents i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat de les clàusules.

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.   
Privacidad